Utmattad slav

Jag har blivit totalt körd med. Av en fyraåring. Med fem timmar sömn i nacken har gått flera kilometer idag. Och det på bara sträckan mellan köket och soffan. "kan du hämta.." "kan du ta.." "hämta.." "jag vill ha.." "kan du..".

Musten gick ur mig när hon försökt skala klementiner och apelsin med en kniv(stuckit in den rakt i mitten), trots jag bad om att få hjälpa henne. När hon vandaliserat frukten färdigt fick jag skala och fixa den snygg och ätbar. Ville hon ha den då efter mitt hårda arbete? Behövs nog inga svar..

Vad är då tacken för att curla detta bortskämda barn?

Jo, spottat i ansiktet. Bokstavligt talat. Hur kan jag älska denna jävla skitunge något så fruktansvärt?

möjlig osanning.

Jag satt och tänkte på mitt förra inlägg. Att det lät speciellt med "årets första" när det är så sent som november. Lite sorgligt kanske. Så kom jag ju att tänka på att det kanske ätit pepparkakor tidigare i år, i början av året. :O

Så jag borde ändra det tills "säsongens första pepparkakor" kanske.


........så jävla fattig min blogg är. orkar inte, hejdå.

'-..-''-..-''-..-''-..-''-..-'

Jag har ätit årets första pepparkakor, rätt najs

Jag har lekt lite, resultat kan ni se här. Ni vill se det.



musik

I feel like a hero and you are my heroine

filosofi

Du måste vilja när du försöker.

Bikt

Det finns en sak jag egentligen inte vill erkänna. Det är att jag blev sugen på soppa, och hade tagit det om vi haft det hemma. Men det känns som jag mår bra :s

Det blir iaf spaghettiiiiiii. Överblivna chips till efterätt måntro?

Johanna bårta sedan hon sovit över tre nätter i rad. Jag saknar henn-e.

PÅKK

schwwwweeeinfluuu

Tjohalopp! Idag har jag vandrat ner i regn med paraply för att frivilligt låtas bli spetsad av en nål och injiceras med någon för mig vilt främmande vätska. Vad gör man inte för lite spänning?

Försökte få upp låset till min cykel med hjälp av tång idag, sedan nyckeln brytits av där :) hehe, roligt att den gjorde det, det var skönt och roligt, jag blev glad när det hände. Skitglad att behöva gå hela vägen hem från stationen. Mm, jäkla tur jag har, att nyckeln bröts av i låset. Riktigt grymt!

......

Iaf, det gick inte.. Blev glad när det inte gick att få upp låset och det nu behövs sågas upp. !"#¤%%&/()=/(&%¤#"

En bra sak (i en dålig iofs) idag har iaf varit att jag hittade min vante som jag tappat på väg ner till vårdcentralen. Den låg alldeles blöt, kall och ensam mitt på cykelvägen. Men nu är den hemma i värmen och är förmodligen sig själv igen ikväll. Gott snack.

Nu hade jag tänkt leta på stationen efter lite sällskap, vem vet vad man kan hitta för något där. Hoppas bara inte vad-jag-nu-hittar är allt för sur eftersom vad-jag-nu-hittar kanske missade tåget.

Vi hörs! (kanske i Nangiala (se första stycket))

Fars dag!

Kvällen gick till på följande vis:
Gå PÅ TOK FÖR LÄNGE på coop för att komma på något att inhandla till Pappa och Eva. Som skulle vara rorligare än trisslotter. Ingen lycka på det så vi gick rundor i onödan..

Väl hos pappi fick vi kanelbullar, det var bra. Men vad som inte var bra är att jag blev plågad en helt timme.. med att titta på ensam mamma söker. Elin var ju fast besluten av att se det. Så fick ju offra sig..

Lite crazy allsång i bilen hem är alltid najs. Nu ska jag spela fotbolls-cs tydligen, får se vad det är!

ciaociao

ogillar nya msn.

Jag har klippt mig. Själv. Med en skolsax. (japp stulen i högstadiet, jag är fräck)
Jag tror det blev bra, men så har jag ju inte sett hur det blev i nacken. Men, duger väl till den jäveln som ska ha det.

Det är rätt roligt att klippa, och helt värdelös borde jag inte vara ju. Gjort det förr utan att någon anmärkt något. Såatte.. är det någon som frivilligt vill ha en gratisklippning (PÅ EGEN RISK) så hör av er så kan vi boka in en tid. heeeeeeh :G

Nu ska jag ta mig ner i stan och sen vidare mot tjööörnarp, fast innan dess inhandla gottesaker, momzfillibabbba!

aaah, men hejdå då!

Jag hör!

Vaknade i morse av att Jörgen ringde. Upptäckte att jag hade lock för båda öronen, festligt? Han undrade om jag kunde hjälpa till att köra en bil på lagning. Javisst kunde jag det! Gick upp och hälsade på Elin uppe i badrummet när hon stod och sminkade sig.

Plötsligt tittade hon konstigt på mig och jag fattade absolut inte varför. Hon sa att det vibrerade och jag trodde jag hade skakat vasken eller något. Började gå därifrån när hon berättade att det var telefonvibration. Jodå! Jörgen hade ringt men jag hade ju inte hört någonting tack vare lockN för öronen. (y)

Jörgen bjussade på bullar när vi körde tillbaka till E-town. Gott i magen, blev skitmätt. Jobbigt. Jag kunde höra på högeröra ganska fort ändå efter jag vaknat men vänsterörat har varit fast.. ända tills NU! Jag drog och tryckte på örat och det släppte :D Riiiiiktigt najs att höra normalt igen!

Jag vill gärna att vi skänker lite sympati till alla människor som inte hör någonting alls.

...
...

Så. Nu ska jag... borsta tänderna! Ciao!

snö

Slog på stort idag när jag skulle fixa frukost. Satte på en kastrull med två ägg och ett paket bacon i pannan. Hällde upp multivitaminjuice och sippade lite. Kom på den briljanta idén att ta ner juicen på mitt rum så jag kunde ta ner det andra och sätta i mig godheterna utan att behöva gå upp och ner flera gånger.

Kommer ner på rummet, dukar upp lite fint, velar var jag ska placera glaset. Flyttar tangentbord hit o dit. Slutar med att jag stöter till glaset och spiller lite på bord och tangentbord. ("VARFÖR STÄLLDE JAG GLASET DÄR?"(hög tanke)) Springer in på toan och hämtar lite papper. Torkningen är klurig eftersom det är så trångt på mitt bord. Tiden går. Stress.

När jag väl kommer upp igen (Ja, sprungit och snygghoppat över trappgrinden) så har ju såklart baconen bränts vid :) Inte mycket men ändå tillräckligt för dom inte skulle kunna bli perfekta!

Sjukt mycket action i mitt liv. Nu har jag ätit pizzabullar så jag är proppmätt. Inte många kvar nu!

FREDPÅER

Rubrik!"#%

Hej blogg! Längensen sist nu så får väl uppdatera lite vad som hänt.

Jag har spenderat ganska lång tid i Tjörnarp. Har läst ut en bok (riiiiiktigt längesen jag läste en bok senast!), Vargbröder. Den var bra, men hade varit roligare att se den som film ;x

Firat halloooooooweeeeeeeen med Kendrups. Hälsat på spökena på kyrkogården och lite smått o gott. Fixade även till en pumpa för första gången i mitt liv. Resultat:




Bakade pizzabullar igår, helt på egen hand, grüm va? (H)



Till det drack jag 9 dl oboy. Hoppsan!

Nu har jag precis varit uppe och gjort mackor som ska in i ugnen. -_-
Även skådat Ammie och hennes bussbygge med alla husets stolar, tjusigt!

Ganska stolt över mitt inlägg idag, annars brukar ju det bara bli nån enstaka mening. Klappar mig själv på axeln och önskar ALLA mina läsare en bra dag! Adjökens!

Min profilbild