Bloggstim.

Jag har sträckt låret. Antingen nån gång under dagen när jag typ 100 gånger tog mig ner på golvet och sedan upp.
ELLER. Som jag faktiskt sätter mina pengar på, mitt hopp. Full av glädje när jag kom hem så var ju lyckohoppet ett givet val. Ni vet sånt där man hoppar högt och slår ihop med klackarna åt sidan? Jag gjorde det, kanske lite för högt. Fan. Svinont.

Menne.. nåt att skryta om jue.. tss ;x

hörs (K)

Snabb uppdatering.

Jag gick in i en tavla, den föll. Men med min axel och pappas händer räddades den. Lite därför jag gick in i den. Värsta kafferepet ute i korridoreN^^  hela gänget typ. BLOCKAD. Sen tappade jag nästan glaset i diskmaskinen, och sen tappade jag skeden. Vafan? Litta rysted kanske, ente brao. Måste nog ha mat. Eller bara lugna ner mig lite kanske? Blev så jäkla upphetsad av bloggandet, riiiikti roolet ju!

HeJdÅ

Hej!

Idag ska jag för ovanlighetens skull BLOGGA! WOHO!

Idag steg jag upp 06.00. Körde hemifrån 06.10 efter toabesök och ett glas juice. (den minst goda bravo-juicen :()

Malmö nästa stopp, körde fel en gång. Hittade rätt snabbt, parkerade på en plats. Tror jag backade på en bil lite, men chill. Stängde in bilen sen ändå. Ägd.
Upp till Ubbe. Blev bjuden på fest av Linn. Jinglebells och massa docker, yeeees. perfekt start på mogonen.

Jag blev visad vad jag skulle göra och sen åkte dom. FF. Jag började med att chilla lite så klart. Sen jobbajobba. Jag tog mig friheten att sno två mackor också. Enda jag åt på hela dagen 06.00 - 16.00, soft.
Sen mera jobbajobba, spikade mig i tummen två gånger, slant med filen i samma tumme två gånger. Sen fastnade lite med sågen i SAMMA JÄVLA TUMME. (vänster om nån undrar)

Sen dunstade jag, hem till E-town, in om mammis jobb och fick lite grajor till mina syzztrar. Kom hem och dags för bullkalas. Tre kanelbullar och två muffins, oboy på det. Galna grejer.

Just ja, när jag kom hem frågade Louise om jag hade "fest i bilen eller?" svaret var ett självklart ja. Hon ringde nämligen och då råkade jag ha hög musik på och svarade i telefonen med "LOOOOLLIIIIII!!!!!!". Det var fredagsruset som gjorde det. Skönt med helg ju. Fast jag ändå varit ledig varenda dag förrutom just fredagen (Y).

Bilen är skitbra om man ska sjunga, skrika eller göra konstiga ljud. För ingen kan höra. Kan man träna eller bara göra det för skojs skull, skitbra.

Nu väntar jag på f00d. Snart dags. Tror jag. Menne.. det är allt jag kan komma på nu. Känns ändå rätt bra att ha gjort "come back" nu. Om jag fortsätter aktivetet vette gudarna assu. Vi får väl se helt enkelt.

Until then: HEJ SÅ LÄNGE (ejslänge)

Besök.

Idag har jag FINT besök.

Mm.

Robin hood är bäst. Sjukt bra koncept.

Min profilbild