hoppsan

Idag har jag varit på utflykt med herr Björsand. Fisketur ute vid hans stuga i Gamla bo, askalas. Fick inget ute på sjön trots jag fick en specialarplats ute i gummiringen 10 meter från flotten. (ja, läskigt) Vi provade oss på att meta vid bryggan och där vann jag med 2-1 (H)

Nu när jag kom hem, värmde jag lite mat och begav mig ner. Höll talriken och en gaffel i mina händer och kommer ner på mitt rum. Mörkt. Tända?
Jag hinner med centimetrar hindra mig från att stoppa gaffeln i min söndriga strömbrytare med tanken att det förmodligen inte varit så smart :D

hajdooooo

Varm.

Igår öppnade jag mitt fönster för det var varmt.

Det kröp in sniglar.

Jag ska aldrig mer öppna mitt fönster.

tvi sadan

Det kryper in monster från mitt källarfönster. MONSTER. Spindlar så fruktansvärt stora att den förskräcklige varelsen fotsteg hörs.

OCH NU SER JAG EN TILL I FÖNSTRET, DÖ DÖ DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FF

"Nämen?" Nämen! Jag bloggar (H)

Jag passar hus också. Har precis vattnat alla blommor vilket var ganska så lagom jättetråkigt. Förrutom själva huset och blommorna passar jag även hundarna, kaninen, fiskarna och tupparna.

Nu tänker ni, "tupparna? ^o)". Jag ska underlätta för er:



Ammies order, "och tupparna" när jag förklarade att jag skulle passa huset och alla djuren vi hade. Fast det är rätt chill, dom är lättskötta.

Eftersom jag inte bloggat på länge kan jag väl köra på ordentligt i detta inlägget.

Jag är fast på mitt rum sedan jag sprutat insektsmedel på de J*VLA MYRJ*VLARNA utanför min dörr. Jag hoppas jag överlever, att inte allför mycket gift sipprar in genom dörrspringan och smyger ner i mina lungor. Den som lever för se! heeee

Alltså jag är inte så bra på att laga mat till mig själv. Eller alltså maten blir ju godomlig men jag är inte så bra på att beräkna mängden. Igår blev jag så mätt att jag inte kunde röra mig från soffan. Så det blev till att kolla ett avsnitt the cougar. Aja, för icke-insatta så är det som bachelorette. Jag kom in i det riktigt alltså, men i slutet blev det lite för mycket skit. Men förrutom det så hade jag kunnat titta på nästa avsnitt också :D (avslöjande va, jag är stolt och stark)

Nu blev det stopp :( Menne.. kanske återkommer snart igen, även om jag inte bloggar ofta så har de ju en tendens att komma i stim. Får väl se! Nu ska jag koka ihop något att äta, tjingtjong!

psilyjk

Min profilbild