frisöreN

Klippte nyss Louise :D Det var på egen risk och vi skulle ta topparna. Efter att ha legat på golvet med kramp i magen ett tag så blev det till slut enligt min mening ett rätt bra resultat :D

Topparna:


Jag känner mig mogen för fler försökskaniner (man lär ju av misstag) så om någon VÅGAR så säg till :} heeeeeeej

Wolf¿



stackars

Spring inte med händerna i fickorna



Förlåt för jag skrattade. Men visst lyckades du bra med att täcka såret på näsan.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRRH!!!!!!!!!!!

Mitt skrik när jag sprang in med lilltån i AKVARIUMET SOM STÅR I BADRUMMET FORTFARANDE. Skulle bara ta ögondroppar lite snabbt. Fan :(

OCH BTW, BRA MAT:


Minimal disk är win. Allt i fritösen. Sen viktigt att man tar bearnaisåsen med gaffeln, så man slipper slösa skeden.

Fotboll ikväll, heja zlatan. Och Tom.

HEIPA

toppform

Sprang nyss två varv på slingan med Elin. Förvånadsvärt lätt gick det. För mig iaf ;x hihi
Nu ska vi kompensera det hela med popcorn. För mig återstår lite fixande med Elins dator, sen är den fit for fight igen. Lite skolarbete på det också som man kunde varit utan men får gå!
Ska spola ner lite svett i avloppet, TJATJA :G

BTW: City and Colour - Against the grain

hundfångare

Asta rymde nyss, var ute och kollade om jag kunde sätta upp min termometermottagargrej när jag såg henne sätta iväg efter en katt eller liknande :D

Iväg på cyllen o leta hund, behövde HENNE TURLIGEN inte cykla så långt innan jag såg henne, kallade på henne och jag kunde cykla hem med följeslagare.

Det är rätt mysigt att kunna cykla hem så tillsammans ändå, men det tar inte ifrån det ofattbart störiga att hon rymmer, särskilt när man har kyckling i ugnen :G hihi, fyrtal i ess och lite käk nu.

mvh superbloggaren

sol

Sjätte besöket på ögonmottagningen idag. Har träffat sex olika läkare. Det är bra när de ska följa ens förlopp....
Fast kanske rätt bra att få olika syn på saken. Kanske. Men det hade räckt med superläkaren jag träffade idag, han var bäst. Coolt att kunna så mycket och se så små saker :D

Han fastställde beslutet att jag skulle bli berövad på fyra rör blod. Testa grajor o sånt leskigt, tillbaks om en månad. Fortsätta med ögondropparna tills dess..................TJA!


JAG HAR IAF ÄTIT GLASS UTE PÅ STUDSMATTAN IDAG, IKLÄDD SHORTS.


Det finns många gamla människor på sjukhuset, och jag.

Hey blog, hej blogg.

Jag är stammis på ögonakutmottagningen Lund, klinik B. Jag är stammis på apoteket. Jag tar ögondroppar ~20 gånger om dagen. Jag ska börja smeta in salva i ögat. Jag tycker det verkar läskigt. Jag är halvblind. Jag hatar det.

Till något lite roligare. Idag, när jag gick in på apoteket och tog en nummerlapp och det visade sig vara TJUGOTVÅ stycken före i kön så gick jag ut på tidsfördriv, det blev kappahl, nära och bra. OCH! För första gången i hela mitt liv (ja, detta är galet!) så provade jag kläder, och köpte! ENSAM. Ensam. Sjukt stark va.

Tillbaka till tråkigt igen (mycket sånt nu va :/) så har jag en uppsats som tydligen inte skriver sig själv. :S Ångest. Om någon vill göra den åt mig är jag väldigt öppen.

Föresten, jag har köpt en termometer. Nu kan jag (när jag orkat installera den) se hur varmt det är inne och ute! Så jäkla fruktansvärt VIKTIGT!!!!!!!!!!

På-köpet-batterier säljes, storlek AA, 10-pack. Tre paket batterier till priset av två på kjell&co. Reklam, får jag pengar för det? Ja och på kappahl köpte jag t-shirtar, två för 149, reklam reklam. Komsi komsi marknadsförare och ge mig betalt!

Sjukt långt och jätteintressant inlägg :D:D:D:D:D hejdå trogna läsare! (hej gonilla, några minuter i rampljuset för dig!)

världsblogg

Fyfan vad min blogg är bra. Skriver inget men har ändå inte mindre än 4 unika besökare per dag. Det är underbart. Ni fyra ska ha cred. Er hängivenhet får mig att må så bra! TACK för ert stöd!

Ska fundera på att försöka försöka göra bloggen bättre och roligare. Oki, kan börja med att berätta att jag nyss var på mcdonalds. Typ nästan godare än varmrökt lax. Aaaaaa fast neee hehehehe :P

Hejdå!

Min profilbild