hjärtat ovanför halsgropen

Kröp nyss ner en GIGANTISK MONSTERSPINDEL från mitt fönster. Skojar inte när jag säger att den var en decimeter i diameter?! Största jag någonsin haft, varför varför VARFÖR just mig?!?! Kommer ha rysningar en vecka. Fortfarande puls på 200 sedan jag jagat den på golvet. Fyfan vad snabb den var!

Jag ska skaffa en tam fågel, eller.. ödla, eller kameleont, eller vafan som helst som äter spindlar, dom är fan värst.

Elin finner nog mycket glädje i att ha den på sitt rum nu. Visserligen lite mindre levande än förut, men ändå. Den är skrämmande.

världens mest händelerika minutr

Nätet laggade något så fruktansvärt så bestämde mig för att starta om routern. Gick upp till Louise och kollade så det var okej med henne. Orkade inte gå ner igen och fråga Sofie så bad Louise fråga på msn. Fick svaret "1 min". Istället för att tråkigt vänta slog jag till med lite impulsBREAKDANCE!!!

Jag hann: Göra babyface(BREAKDANCE!!!) på båda händerna mitt på golvet i Louise rum. Börja göra masken(BREAKDANCE!!!) men slår i knäet på första rörelsen, gör så fruktansvärt ont att jag krälar runt på golvet och jämrar mig. Reser mig och drar ut sladden.
Under tiden jag väntar den minuten routern ska vara urkopplad hinner jag:
Återfå taggningen och vill testa masken(BREAKDANCE!!!) igen. Vågar inte p.g.a föregående smärtsamma olycka. Mjukövar i Louise säng. Får mod. Gör på golvet, för lite plats. Upp i sängen igen. för lite plats där med. Blir sjukt jäkla andfådd och sätter i sladden till routern igen och går ner på mitt rum.

Louise, jag vet vad du såg och vad du nu tänker. Men nej, jag har inte blivit knäpp, förmodligen bara lite överskottsenergi. Brukar inte heller öva så mycket så ha lite överseende med mina skills. (även om jag vet att du tyckte jag var grym)

..jag tänkte ju lägga ner blogg1 *-)

Min profilbild